ردیف |
عنوان دوره |
1 |
آشنایی با الزامات آزمایشگاه های کنترل کیفیت |
2 |
آشنایی با سامانه سینا |
3 |
بتن آماده- ویژگی ها |
4 |
وسایل برقی خانگی و مشابه- ایمنی- الزامات عمومی |
5 |
خودرو- تأیید نوع وسایل نقلیه موتوری و تریلرها و سیستم ها، قطعات و واحدهای فنی مجزای آن ها- مقررات و روش اجرایی |
6 |
تجهیزات الکترویکی پزشکی- الزامات عمومی برای ایمنی پایه و علمکرد ضروری |
7 |
شیر و فرآورده های آن- پنیرتازه- ویژگی ها و روش های آزمون |
8 |
سوسیس و کالباس- ویژگی ها و روش های آزمون |
9 |
کیک- ویژگی ها و روش های آزمون |
10 |
روان کننده ها- روغن های موتور بنزینی- ویژگی ها |
11 |
دستمال کاغذی- ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و روش های آزمون |